Pixel 4 xl shihet në jetën reale, konfirmon kamerën e trefishtë

Pixel 4 xl shihet në jetën reale, konfirmon kamerën e trefishtë

Auto&Tech qershor 17, 2019 - 17:11
Lexoni detajet

Historia e këtij viti deri më tani duket të jetë shumë e ngjashme me atë në vitin 2018 në lidhje me telefonat Pixel 3 dhe Pixel 3 XL, që pasojnë me Pixel 3a dhe Pixel 3a XL.

Sidoqoftë, kur është fjala për Pixel 4, gati asgjë nuk ka ndryshuar në atë se sa keq Google është duke mbajtur një sekret.

Së fundmi, vetë Google ka zbuluar Pixel 4 nëpërmjet Twitter.

Nëse do të nevojitej edhe më shumë konfirmim, për çfarëdo arsye, 9to5google zbuloi një Pixel 4 në jetën reale, duke konfirmuar sistemin e trefishtë të kamerës të rregulluar në një kuti katrore të kamerës në anën e pasme.