Facebook mbyll 3 miliardë llogari të rreme

Facebook mbyll 3 miliardë llogari të rreme

Auto&Tech maj 23, 2019 - 19:36
Lexoni detajet

Rrjeti shoqëror njoftoi se ka mbyllur më shumë se tre miliardë llogari të rreme nga tetori në mars, që është dy herë më shumë se gjashtë muajt e mëparshëm.

Një raport i ri në Facebook i lëshuar sot nuk thotë se sa llogari të rreme mund të mbyllen.

Facebook viteve të fundit përballet me shuarjen e llogarive të gjeneruara nga kompjuterët për të përhapur spam, lajme të rreme dhe përmbajtje të tjera të papërshtatshme.

Ndryshe, Facebook ka 2.4 miliardë përdorues aktivë mujorë. Shumica e llogarive  të larguara nuk do të vërehen në këtë numër, megjithatë, kompania vlerëson se pesë për qind e përdoruesve aktivë të saj mujorë janë të rremë,