Gjeti një iPhone në ujë, u befasua kur hapi atë

Gjeti një iPhone në ujë, u befasua kur hapi atë

Auto&Tech prill 19, 2019 - 15:00
Lexoni detajet

Bëhej fjalë për një telefon iPhone të cilin e kishte humbur dikush para 9 muajve.

Ai u gjet nga zhytësit dhe fatmirësisht edhe pas qëndrimit nëntë muaj nën ujë ai arriti të ndizej sërish gjë që befasoj pa masë zhytësit.

iPhone 6s PLUS ishte i mbështjellë me një mbrojtëse plastike e cila është rezistente ndaj ujit. Pasi që mbushën baterinë, zhytësit hapën telefonin dhe gjetën pronarin të cilit edhe i kthyen telefonin e tij.

Shikojeni videon: