Së shpejti kuleta elektronike që do të jetë si aplikacion në telefon

Së shpejti kuleta elektronike që do të jetë si aplikacion në telefon

Auto&Tech mars 08, 2019 - 14:00
Mëso detajet tjera!

Kur dilni nga shtëpia ju merrni, qelësat, telefonin dhe kuletën. Po ta harroni këtë të fundit, a do të ishte shumë keq?

Në një të ardhme të afërt,  nuk do të jetë problem që të harroni kuletën.

Kjo pasi që të gjitha gjërat që i mbani në kuletë do t’i keni në telefon.

Telefoni dita e ditës po ofron më shumë shërbime për  pagesa, duke zvogëluar përdorimin e kuletës.

Në të ardhmen pritet që edhe mjete identifikuese të vendosen në telefon.

Studentët e universitetit të Dukës, Alabamas, Oklahomas dhe Santa Claras së shpejti do të fillojnë përdorimin e një kulete elektronike që do të jetë si aplikacion në telefonat e tyre.