Pako DREAM nga Artmotion për 6 muaj me super çmim 29.90 Euro vazhdon deri më 10 Mars

Pako DREAM nga Artmotion për 6 muaj me super çmim 29.90 Euro vazhdon deri më 10 Mars

Auto&Tech shkurt 20, 2019 - 17:24
Lexo Detajet

Pas interesimit të madh dhe kohës së shkurtër për ofertën e cila ishte për Festën e Pavarësisë, oferta për pakon Dream për 6 muaj – 29.90 Euro vazhdon deri me 10 Mars.

Pako Dream është oferta më atraktive në treg dhe përmban program të pasur televiziv duke përfshirë platformën e parë televizive kosovare me 16 kanale ekskluzive nga Artmotion, kanale shqiptare, gjermane, amerikane, turke si dhe kanalet sportive me ngjarjet më të rëndësishme nga basketbolli, futbolli, formula, sportet luftarake, dhe shumë e shumë sporte të tjera.

Mbi të gjitha, interneti stabil deri në 20 Mbps e bënë që kjo pako të jetë e kompletuar për nevoja të çdo përdoruesi shtëpiak.

NXITO! Oferta vlen për klienta të rinj deri me 10 Mars. Për më shumë informata klikoni KËTU