Smartfonët më të mirë për selfie në 2019

Smartfonët më të mirë për selfie në 2019

Auto&Tech shkurt 11, 2019 - 11:12
Lexoni detajet e fundit

 

DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t.

Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video.

Për shumë blerës, kamera është një nga faktorët kryesorë kur blejnë një celular, pasi parametrat e tjerë shpesh arrihen edhe nga telefonë jo shumë të shtrenjtë.

Sipas laboratorit, këto janë 10 më të mirë të vitit 2019.

1: Samsung galaxy note 9 - 92 pikë

2: Xiaomi Mi Mix 3 - 83 pikë

3: iPhone Xs Max — 81 pikë

4: Samsung Galaxy S9 Plus - 81 pikë

5: Google Pixel 2 — 80 pikë

6: iPhone X — 74 pikë

7: Huawei Mate 20 Pro — 73 pikë

8: Samsung Galaxy S8 — 71 pikë

9 Huawei P20 Pro — 67 pikë

10 Meitu V6 — 58 pikë