Apple lanson produktin më të ri, do t’i gëzojë përdoruesit e iPhone

Apple lanson produktin më të ri, do t’i gëzojë përdoruesit e iPhone

Auto&Tech janar 17, 2019 - 09:41
Lexoni detajet!

Mbështjellëset e reja të mbushjes së baterive nga Apple për iPhone XS dhe XS Max kanë kapacitet më të madh të baterive sesa çdo mbështjellëse e prodhuar më parë nga kjo kompani.

Duke folur në terma konkret, mbështjellëset e reja kanë rejtingun më të ulët të mAh, përkatësisht 1,369 mAh, transmeton lajmi.net.

Këto raste të reja të mbështjellësve janë diametralisht më të mëdha, ndoshta për shkak të hapësirave të reja për mbushjen me Wi-Fi.

Të tre mbështjellëset kushtojnë 129 dollarë dhe vijnë në model të ngjyrës së zezë dhe të bardhë. 

Image