Facebooku dhe Instagrami bien nga sistemi

Facebooku dhe Instagrami bien nga sistemi

Auto&Tech nëntor 30, 2018 - 19:54
Lexo detajet

Rrjetet e mëdha sociale Facebook dhe Instagram kanë rënë nga rrjeti për shumë përdorues në botë.

Shumë përdorues të këtyre rrjeteve sociale kanë shfrytëzuar Twitterin dhe rrjetet tjera për të treguar se Facebooku dhe Instagrami nuk janë duke funksionuar.

Disa prej tyre thonë se nuk po u hapen fare këto dy faqe, ndërsa të tjerët që thonë se ato hapen por jo tërësisht.

Image
Image