Çka duhet të kontrolloni në veturën tuaj gjatë dimrit

Çka duhet të kontrolloni në veturën tuaj gjatë dimrit

Auto&Tech nëntor 28, 2018 - 08:12
Lexo detajet!

Për të gjithë ata që vozisin, ardhja e dimrit mund të shoqërohet me probleme, prandaj edhe është më mirë që të keni shumë kujdes për veturën dhe pajisjet specifike që kërkohen për vozitje në këtë stinë.

Sipas hulumtimeve, një makinë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni disa këshilla se çka duhet kontrolluar në veturë:

  • Kontrolloni baterinë e makinës
  • Kontrolloni anti-frizin
  • Kontrolloni ujin e xhamave dhe dritat e jashtme
  • Natyrsisht kujdes të shtuar duhet pasur për gomat e dimrit.