Ferrari më i lirë në botë

Ferrari më i lirë në botë

Auto&Tech nëntor 25, 2018 - 17:11
Lexo detajet

Çmimet e makinave klasike kanë përjetuar të gjitha çmimet e “turpshme” gjatë viteve të fundit, derisa modelet e dëshirueshme kanë ngritur çmimet përtej mundësive të shumicës së njerëzve.

Ferrari është ndoshta shkaktari më i keq i të gjithëve, duke plotësuar gjashtë nga listat e dhjetë të botës të makinave më të shtrenjta në ankand, transmeton lajmi.net.

Por është versioni final i ‘T’ i kompanisë ferrari i cili vjen me mesatarisht 300 kuajfuqi dhe kapacitet prej 3.4 litrash furnizim, i cili po konsiderohet si vetura më e përballueshme financiarisht, ani pse i takon kësaj kompanie luksoze.

Lexo edhe Kështu nuk e lejoni GOOGLE të ju përgjoj
Auto&Tech nëntor 25, 2018

Çmimi, i cili i është etiketuar së fundmi kësaj makine, prek shumën prej 28.935 dollarësh.

Ndërkohë, Carbuzz ka mundësuar edhe disa fotografi të makinës, të cilat do t’i ndiqni më poshtë.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image