Ky është smartfoni i duhur për të gjithë adhuruesit e filmave

Ky është smartfoni i duhur për të gjithë adhuruesit e filmave

Auto&Tech nëntor 02, 2018 - 16:31
Ky është smartfoni i duhur

Honor sapo ka njoftuar se ka nënshkruar marrëveshje partneriteti me Netflix për të ofruar eksperiencë të këndshme për të gjithë përdoruesit e Honor 8X.

Smartfoni tani do të vijë me aplikacion Netflix të instaluar paraprakisht dhe pas azhurnimit gjatë këtij muaji, do të ketë pamje deri në 1018p.

Për të gjetur aplikacionin Netflix, thjesht drejtohuni tek ekrani +1 dhe kërkoni në dosjen e aplikacioneve. Nëse jeni anëtar i Netflix, ju mund të regjistroheni në llogarinë tuaj, por nëse nuk keni, përfitoni nga një muaj falas shërbim.

Nëpërmjet këtij partneriteti, Honor-Netflix, teatri është brenda celularit tuaj dhe udhëton së bashku me ju.

Image

Adhuruesit e filmave tani kanë teatrin në duart e tyra. Honor është gjithmonë i vendosur për të siguruar aftësi dhe përvoja të jashtëzakonshme nëpërmjet smartfonëve të vetë.

Nëse ju nuk keni Honor 8X ende, por doni të jepni një shëtitje, sigurohuni që të shikoni shqyrtimet për detaje të hollësishme sa i përket këtij smartfoni.