Si hapet airbag, shikoni videot me xhirim të ngadalësuar

Si hapet airbag, shikoni videot me xhirim të ngadalësuar

Auto&Tech tetor 15, 2018 - 21:35
Lexo detajet!

Shumë personave që kanë pësuar aksident me veturë kanë përjetuar hapjen a airbag, por si hapet airbag?

Airbag hapet brenda 1/25 e sekondës dhe syri ynë ose një kamera normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes së tij, transmeton Express

Xhirimi me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 imazhe për sekondë mund të shihni të gjithë procesin e hapjes.