Çfarë ka ndodhur? ''Facebook'' del jashtë funksionit në këtë shtet

Çfarë ka ndodhur? ''Facebook'' del jashtë funksionit në këtë shtet

Auto&Tech shtator 26, 2018 - 22:19
Lexoni më shumë detaje

Rrjeti social më i përdorur në mbarë botën ka pësuar probleme ditën e sotme.

Problemet e para raportohen në Shqipëri, ku përdoruesit  e kanë pasur të pamundur të kenë akses në faqet e tyre.

Nuk dihet nëse problemet janë vetëm në Shqipëri apo edhe në vende të tjera të botës.

Ende nuk dihet çfarë ka ndodhur me rrjetin social më të madhe dhe të përdorur në botë, por pritet një reagim zyrtarë, i cili do të shpjegojë problemin teknik të “Facebook”.