Apple e vetmja kompani që tejkalon tregun me 1 trilionë dollarë

Apple e vetmja kompani që tejkalon tregun me 1 trilionë dollarë

Auto&Tech gusht 06, 2018 - 12:05
Lexo për më shumë detaje

Apple është bërë kompania e parë që ka mbledhur një treg prej 1 trilionë dollarësh, përcjell”Zeri.info”.

Kjo rezultoi pasi ka pasur fitime të mëdha gjatë këtij tremujori duke tejkaluar vlerat e parashikuar dhe vlerësimet e analisteve, vazhdon më tutje “Zeri.info”

Apple goditi me 1 trilion dollarë duke, ku aksionet e tyre tej kaluan 207.5 dollarë poashtu është kompania e parë me bazë në SHBA (dhe, për momentin, e vetmja) trilion dollarësh në treg. Ka gjasa që nuk do të jetë atje vetëm për kohë të gjatë, sepse Amazon është gjithashtu në prag të goditur markë $ 1 trilionë pas rezultateve të saj pozitive, vazhdon më tutje “Zeri.info”

Natyrisht, e gjithë kjo është një arritje arbitrare e bazuar në tendencën e përgjithshme të njerëzve për të vënë më shumë peshë në numrat e bukur si një lloj qëllimi/ZERI/.