Whatsapp krijon lansime të reja për klientët

Whatsapp krijon lansime të reja për klientët

Auto&Tech gusht 02, 2018 - 12:56
Lexo për më shumë detaje

WhatsApp po lanson mjete të reja të përdorimit të pagesave për bizneset për të komunikuar me klientët e tyre, përcjell ”Zeri.info”

Ky veprim do t'i lejojë pronarit të saj, të përfitojë të ardhura nga  WhatsApp, të cilit i ka munguar një rrymë të të ardhurave që prej rënies së tarifave të abonimit, vazhdon më tutje “Zeri.info”

Kompanitë do të jenë në gjendje të ofrojnë informacione dhe shërbime, të tilla si datat e dorëzimit ose kalimet e konviktit, për klientët nëpërmjet platformës.

Në kthim, bizneset do të paguajnë një tarifë për një dorëzim të konfirmuar, mesazhet vendosen të kushtojnë mes 0.5 cent deri në 9 cent varësisht nga vendi në të cilin përdoruesi është i bazuar. Ato mund të automatizohen ose ofrohen nga asistentët e klientëve të tyre, transmeton”Zeri.info”

Çmimi do të thotë se ato shpesh do të jenë më të shtrenjta për përdorim sesa tekste më themelore të SMS-ve , përveç kësaj, firmat mund t'u përgjigjen pyetjeve dhe komenteve falas nëse bëjnë aq shpejt, por nëse marrin më shumë se 24 orë për t'u përgjigjur, ata do të përballen me pagesë, vazhdon më tutje “Zeri.info”

Ashtu si mesazhet e tjera të dërguara nëpërmjet platformës, korrespondenca e dërguar nëpërmjet WhatsApp Business do të kodohet, që do të thotë që firma nuk do të jetë në gjendje të lexojë vetë përmbajtjen, megjithatë, Wall Street Journal raportoi se kompanitë do të lejoheshin të ruanin kopjet e mesazheve diku tjetër në një shtet të dekriptizuar.

Facebook ka  paguar 19 miliardë dollarë për të blerë WhatsApp në 2014 dhe ka kohë që ka spekulime rreth asaj se si Facebook synon të bejë para nga ai/ZERI/.

Image