Kemi partneritet reciprok me PDK-në

Aktuale korrik 17, 2016 - 10:24

Kryeministri, Isa Mustafa, në një intervist për gazeten “Zëri” flet për raportet me PDK-në, konsensusin brenda koalicionit për ratifikimin e Marrëveshjes për Demarkacion, shkruan sot, gazeta “Zëri”.

Ai thotë se nuk mund të lejohet që tema kaq të rëndësishme për shtetin, integrimet euroatlantike dhe sovranitetin e subjektivitetin ndërkombëtar të shtetit, që siç thotë ai, të keqpërdoren për përfitime elektorale.

Mustafa po ashtu  thotë se po bëjnë përpjekje që për demarkacionin të krijojnë konsensus jo vetëm brenda koalicionit, por, siç thotë ai, në gjithë spektrin politik e qytetar.

“Ne po bëjmë përpjekje që për demarkacionin të krijojmë konsensus jo vetëm brenda koalicionit, por në gjithë spektrin politik e qytetar. Për këtë arsye kemi krijuar hapësirë të nevojshme për debat, ku ka ndihmuar shumë edhe qëndrimi i Departamentit të Shtetit, deklarata e presidentit Obama, qëndrimi i drejtuesve evropianë dhe krijimi i Komisionit të Ekspertëve Ndërkombëtarë nga ish-presidentja”./Zeri/

LEXO EDHE: Opozita po shpërndan mjegull