Deputetët e LDK-së konsultohen për Demarkacion

Aktuale korrik 14, 2016 - 12:21

 Deputeti i LDK-së, Shpejtim Bulliqi  dhe disa bashkpartiakë të tij kanë shfrytëzuar vonesën e fillimit të seancës për të biseduar me gjasë për çështjen e demarkacionit.

 Bulliqi i cili është kritikues i marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi është parë duke u shpjeguar deputetëve tjerë këtë çështje.

Image
Image
Image