Edhe pas 9 orësh, vazhdojnë diskutimet mes Kurtit e Vuçiqit

Edhe pas 9 orësh, vazhdojnë diskutimet mes Kurtit e Vuçiqit

Aktuale March 18, 2023 - 19:51

Sot Kosova dhe Serbia janë duke zhvilluar negociatat në Ohër, ku tash kanë kaluar më shumë se nëntë orë që nga fillimi i tyre, mirëpo ende ky takim s’ka përfunduar.

Temë e këtij dialogu është zbatimi i planit evropian, të cilin palët e pranuan më datë 27 shkurt, raporton Zeri.info.

Pas një pauze një orëshe, raportohet se Kurti dhe Vuçiqi u janë kthyer bisedimeve ndaras me përfaqësuesit e BE-së.