Qytetarët të lodhur me rritjet e çmimeve: Jeta në Kosovë u bë e papërballueshme

Qytetarët të lodhur me rritjet e çmimeve: Jeta në Kosovë u bë e papërballueshme

Aktuale February 05, 2023 - 11:54

Qytetarët shprehen të jenë të lodhur nga rritjen e çmimeve dhe jeta e vështirë që është bërë në Kosovë.

Ata kanë treguar pikërisht se sa po ia dalin, derisa kanë shprehur shumë kritika edhe për qeverinë.

“Sen s’ka prej tyne, ata kanë para për vete”, pohuan disa prej tyne.

Të tjerë shtuan se jeta në Kosovë është bërë e papërballueshme.