Gërvalla raporton para Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Gërvalla raporton para Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Aktuale November 25, 2022 - 07:48

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, sot do të raportojë për Komisionit për Punët të Jashtme dhe Diasporë.

Mbledhja e Komisionit do të bëhet në orën 14:00.

Ndërkohë, Gërvalla sot po ashtu pret në vizitë homologen e saj shqiptare, Olta Xhaçka.