Prindërit protestojnë kundër grevës, kërkojnë hapjen e çerdheve
Photo: Laura Hasani

Prindërit protestojnë kundër grevës, kërkojnë hapjen e çerdheve

Aktuale September 22, 2022 - 12:37

Këshilli i Prindërve i institucionit parashkollor “Gëzimi Ynë” në Prishtinë ka protestuar para objektit të Qeverisë, duke kërkuar hapjen e çerdheve.

Pas Qeverisë ata shkuan edhe te zyrat e Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë.

Image

Image