Mbi 300 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Mbi 300 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Aktuale September 11, 2022 - 08:01

Aktualisht në Kosovë janë gjithsej 307 raste aktive me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit asnjë person s’ka vdekur dhe janë konfirmuar 25 raste të reja me këtë virus.

Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 67 persona. /Zëri