Kurti deklarohet për bartjen e shamisë në shkolla
Foto:Laura Hasani

Kurti deklarohet për bartjen e shamisë në shkolla

Aktuale August 12, 2022 - 10:15

Kryeministri i vendit Albin Kurti, foli për nismën e disa qytetarëve për lejimin e shamisë nëpër shkolla.

“MASHTI është duke e përcjell me vëmendje shqetësimin që disa qytetarë e kanë nisur këtë udhëzim administrativ, dhe ne shumë shpejtë do ta sjellim udhëzimin administrativ për komunitete dhe unë e kam thënë se nuk duhet të ketë ndalesa e duhet të jenë të lirë të vendosin. Pra pragu duhet të jetë 16 vjeçar, pas kësaj moshe duhet të vendos vetvetiu”, tha ai. /eo