90 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitale

90 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitale

Aktuale August 01, 2022 - 09:18

SHSKUK-ja ka njoftuar se sot në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 90 pacientë me COVID-19.

Numri më i madh i pacientëve me koronavirus që po trajtohen janë në Klinikën Infektive të QKUK-së, ku po trajtohen 33 pacientë.

Ndërsa nga spitalet e përgjithshme janë Spitali i Pejës dhe Gjilanit me nga 14 pacientë në trajtim.

Raporti, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 32 pacientë +1 në Mjekim Intensiv

Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 7 paciente

Klinika e Neonatologjisë, 2 foshnja

Spitali i Gjakovës, 12 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjilanit, 14 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë.