Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs, u bën thirrje të rinjve kosovarë të aplikojnë

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs, u bën thirrje të rinjve kosovarë të aplikojnë

Aktuale May 24, 2022 - 13:51

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2022-2023.

Konkursi i rekrutimit për kadetë do të jetë i hapur prej 09.06.2022 deri më 23.06.2022, njofton Ministria.

“Ministria e Mbrojtjes fton të rinjtë e të rejat e vendit, pa dallim, të aplikojnë duke u garantuar proces të drejtë dhe transparent gjatë gjithë procesit të testimit dhe përzgjedhjes”, thuhet në njoftimin e tyre.

Njoftimi i plotë: