Serbët në Mitrovicë improvizojnë votimin në referendum [foto]
Foto: Laura Hasani

Serbët në Mitrovicë improvizojnë votimin në referendum [foto]

Aktuale January 16, 2022 - 09:12

Serbët në veri të Mitrovicës po e shprehin pakënaqësinë e tyre për moslejimin e mbajtjes së referendumit edhe në Kosovë.

 

Një numër i tyre të prirë nga kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiq, kanë nisur një protestë që në orët e hershme të ditës së sotme.

E protestën po e shoqërojnë edhe me një improvizim të votimit në referendum me pyetjen: "A jeni për?" dhe me dy përgjigje: "Liri" apo "Jetë në robëri", raporton Zeri.info.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image