Jasharaj sërish ultimatum Qeverisë: Drynat i kemi të gatshëm

Jasharaj sërish ultimatum Qeverisë: Drynat i kemi të gatshëm

Aktuale December 02, 2021 - 13:55

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, i ka dhënë ultimatum kryeministrit Albin Kurti në lidhje me Ligjin për Paga

“T’ia japim një afat publikisht, t’i themi sindikatat t’presin deri n’prill? Në të vërtetë shkurt. Mas shkurtit shkollat i ki të mbyllura, policinë do ta kesh të trazuar, shëndetësinë do ta kesh në kolaps, ujësjellësin e të tjerë. Apo do të thojmë bëni çka doni e asi. Unë konsideroj po them në emër të SBASHK-ut, duke e njohur SBASHK-un mirë ne mund t’i japim mbase Qeverisë ndonjë afat. Po kur kalon ai afat ne drynat i kemi të gatshëm dhe shkollat do të jenë të mbyllura me gjithë çerdhe”, deklaroi Jasharaj.

Këto komente ai i ka bërë në një takim të jashtëzakonshëm të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) me përfaqësues të të gjitha federatave anëtare të BSPK-së. /EO