Lushtaku: Jashari më kërkoi të mos i bëhem kundërkandidat

Lushtaku: Jashari më kërkoi të mos i bëhem kundërkandidat

Aktuale December 01, 2021 - 20:51

Nënkryetari i Komunës së Skënderajt, Sami Lushtaku, ka deklaruar se në vitin 2017, Bekim Jashari, i kishte kërkuar si nderë për të mos kandiduar për kryetar.

Bile që edhe Partia Demokratike e Kosovës të mos ia vinte askënd përballë si kundërkandidat.

Kjo sipas Lushtakut, kishte bërë që të vendosë të jetë siç deklaron në shërbim të familjes Jashari dhe kandidatit nga ata që i kishte hyrë garës.

Bekim Jashari, që humbi në përballjen me Fadil Nurën u nuk u përgjigj për këto deklarata. Por, pas zgjedhjeve në lidhje me këtë çështje ai kishte thënë se PDK-ja e kishte mbështetur kur njerëzit e partisë nuk merreshin vesh mes vete për postin e kryetarit.