Në spitalet e vendit, më shumë pacientë post-COVID se të infektuar

Në spitalet e vendit, më shumë pacientë post-COVID se të infektuar

Aktuale November 25, 2021 - 12:27

Nga raportimet e datës 25 nëntor 2021 nga klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme, në SHSKUK janë të shtrirë 48 pacientë – 15 janë me COVID-19 pozitivë dhe 33 janë duke u trajtuar si post-COVID.

Me oksigjenoterapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-COVID, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive: 6 pacientë

Klinika e Pulmologjisë: 8 pacientë post-COVID-19

Spital i Pejës: 5 pacientë

Spitali i Gjakovës: 7 pacientë

Spitali i Ferizajt: 2 pacientë. /Zëri