Mbetën pa punë që nga 8 tetori, Sindikata e “Ferronikelit” protestë para Qeverisë
Foto:Laura Hasani

Mbetën pa punë që nga 8 tetori, Sindikata e “Ferronikelit” protestë para Qeverisë

Aktuale October 28, 2021 - 12:07

Sindikata e pavarur e punëtorëve “NewCo Ferronikeli” ka protestuar para Qeverisë së Kosovës.

Nga data tetë tetor rreth një mijë punëtorë kanë mbetur të papunë, pasi kompania ndërpreu punimet për shkak të krizës energjetike.

Ata kanë kërkuar trajtim serioz nga institucionet dhe zgjedhje të shpejtë të problemit të tyre. /EO

Image
Image
Image
Image