Ky është vendimi i Qeverisë rreth reciprocitetit me Serbinë për targat [dok.]

Ky është vendimi i Qeverisë rreth reciprocitetit me Serbinë për targat [dok.]

Aktuale September 20, 2021 - 08:57

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që nga sot të vendos reciprocitet me Serbinë në lidhje me targat e automjeteve.

Sipas vendimit të Qeverisë, obligohet pajisja me targa të përkohshme për të gjitha automjetet që mbajnë targa të Serbisë dhe hyjnë në Territorin e Republikës së Kosovës. Vlefshmëria e këtyre targave të përkohshme është 60 ditë dhe do të kushtojnë 5 euro, transmeton Zeri.info.

Ky është vendimi i plotë Qeverisë së Kosovë:

Image

Image