PDK-ja garon me Muhamed Kallabën në Kamenicë

PDK-ja garon me Muhamed Kallabën në Kamenicë

Aktuale August 01, 2021 - 13:15

Kryesia e Degës së PDK-sw nw Kamenicw, sw bashku me kryetarët e nëndegëve, kanë vendosur që kandidat për kryetar të komunës së Kamenicës nga rradhët e tyre të jetë Muhamed Kallaba.

Përmes një njoftimi për media nga dega e PDK-së në Kamenicë kanë thënë se Kallaba u votua nga teë gjitheë teë pranishmit, pa pasur voteë kundeër.

“Kryesia e Degeës seë bashku me kryetareët e neëndegeëve neë mbledhjen e mbajtur meë 31.07.2021, neë meënyreë unanime kaneë vendosur qeë kandidat peër kryetar teë komuneës seë Kameniceës nga rradheët e PDK-seë teë jeteë Mr. Sc. Muhamed Kallaba. Kandidati u votua nga teë gjitheë teë pranishmit, pa pasur voteë kundeër. Muhamed Kallaba eështeë njeëri nga themeluesit e degeës seë PDK-seë neë Kameniceë”, thuhet në njoftim. /Zëri

Postimi i plotë:

Kryesia e Degeës seë bashku me kryetareët e neëndegeëve neë mbledhjen e mbajtur meë 31.07.2021, neë meënyreë unanime kaneë vendosur qeë kandidat peër kryetar teë komuneës seë Kameniceës nga rradheët e PDK-seë teë jeteë Mr. Sc. Muhamed Kallaba.

Kandidati u votua nga teë gjitheë teë pranishmit, pa pasur voteë kundeër.

Muhamed Kallaba eështeë njeëri nga themeluesit e degeës seë PDK-seë neë Kameniceë. Kontributin e tij peër komunen dhe qytetareët ai e ka dheëneë neë shumeë forma tash e disa vite, duke ndeërtuar njeë figureë teë njeë intelektuali teë respektuesheëm dhe profesionist. PDK eështeë krenare qeë neë gjirin e saj ka persona teë tilleë, qeë geërshetojneë vlerat meë teë mira teë njeë shoqeërie dhe peërfaqeësojneë qytetareët neë meënyreë teë dinjitetshme.

Me z. Kallaba do tu kthehet dinjiteti i neëpeërkeëmbur qytetareëve teë komuneës seë Kameniceës dhe do teë jeteë oferta meë e mireë peër qytetareët taneë.

Ai dhe lista e kandidateëve peër asamble komunale nga partia joneë do teë jeneë kombinimi dhe ekipi fitues i zgjedhjeve teë tetorit.

Urime, suksese dhe na prifteë e mbara!