Një i vdekur dhe 21 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Një i vdekur dhe 21 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Aktuale June 12, 2021 - 16:30

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut janë kryer 4370 teste për COVID-19, 21 prej të cilave kanë rezultuar pozitive.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, një qytetar e ka humbur jetën.

Në këto 24 orë janë shëruar shtatë pacientë. /Zëri