Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Në Prishtinë organizohet marsh në mbështetje të Izraelit

Në Prishtinë organizohet marsh në mbështetje të Izraelit

Aktuale May 16, 2021 - 12:10

Me 21 maj pritet që të organizohet një marsh në mbështetje të shtetit të Izraelit.

Ky marsh pritet të bëhet në sheshin “Skënderbe’ në Prishtinë.

Këtë javë në Prishtinë u organizua një marsh në mbështetje të popullit palestinezë.

Konflikti mes Izraelit dhe Palestinës po zgjon interesim në gjithë botën.

Image