Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Latifi: Siç duket jemi mjaft të marrë sa sherret e dynjasë t'i fusim brenda shtetit tonë

Latifi: Siç duket jemi mjaft të marrë sa sherret e dynjasë t'i fusim brenda shtetit tonë

Aktuale May 15, 2021 - 12:14

Profesori universitar, Blerim Latifi ka komentuar reagimet në Kosovë për sulmet në mes të Izraelit dhe Hamasit.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se Kosova nuk ka fuqi që sherret tona t'i nxjerrë jashtë vendit.

Më tutje ai tha se “siç duket, jemi mjaft të marrë sa sherret e dynjasë me i futë brenda shtetit tonë”.

“I ligu sherrin e shpisë t’vet e nxjerr n’katun, e i marri, budalla, sherrin e katunit e bjen n’shpi t’vet! Kështu thotë një urti kanunore. Na nuk kemi fuqi që sherret tona me i nxjerrë n’botë, por, siç duket, jemi mjaft të marrë sa sherret e dynjasë me i futë brenda shtetit tonë”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”.