Infektuar: 106914
Shëruar: 99628
Vdekur: 2225
Desku: Shumë anëtarë të LDK-së janë vrarë nga shqiptarët

Desku: Shumë anëtarë të LDK-së janë vrarë nga shqiptarët

Aktuale May 04, 2021 - 22:10

Themeluesi i LDK-së në Malishevë, Cen Desku thotë se shqiptarët janë ata që kanë vrarë anëtarët e LDK-së.

I pyetur pse mendon se ishte ai synim për arrestim dhe eleminim ai përgjigjet:

 “Pse anëtarë tjerë pak janë vrarë a? Të Lidhjes Demokratike janë të vrarë shumë”, tha Desku.

“Nga kush”? u pyet ai.

‘Nga shqiptarët”, u përgjigj Desku.

“Domethënë i dini vrasësit e tyre”, pyetet sërish ai në RTV Dukagjini, shkruan Express.

“Nuk i di unë vrasësit. Kush janë vrasësit Gjykata i zbulon e jo unë e ti”, theksoi Desku.

“Në Klinë kur është vrarë Ismet Rraci s’ka pasur asnjë serb. Ndoshta agjencionet ruse e serbe kanë funksionuar, edhe tash i kemi”, theksoi Desku.