Infektuar: 105864
Shëruar: 96322
Vdekur: 2195
Qeveria ndan nga 150 euro shtesa për sektorin e shëndetësisë dhe policinë

Qeveria ndan nga 150 euro shtesa për sektorin e shëndetësisë dhe policinë

Aktuale April 21, 2021 - 17:15

Në mbledhjen e sotme, Qeveria ka marrë vendim që të ndajë shtesa për punëtorët në sektorin e shëndetësisë.

Sipas vendimit, të gjithë punëtorët e sektorit shëndetësorë dhe zyrtarët policor do të marrin 150 euro shtesë në paga, raporton Zeri.info.

Ky vendim është marrë duke u bazuar në angazhimin e këtyre sektorëve në përballjen me pandeminë.

Ky vendim do t’i kushtojë buxhetit të Kosovë 5 milionë euro./Zëri