Infektuar: 106538
Shëruar: 98223
Vdekur: 2213
Qeveria emëron bordin e ri të Telekomit

Qeveria emëron bordin e ri të Telekomit

Aktuale April 21, 2021 - 16:38

Në mbledhjen që po vazhdon të mbahet, Qeveria ka emëruar pesë anëtarë të Bordit dhe Kryesuesin.

“Të emëruarit i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë sipas ligjit. Ky është një proces i gjatë që po përfundon sot me emërimin e këtij bordi të drejtorëve”, ka thënë Kurti gjatë mbledhjes së Qeverisë, transmeton Zeri.info.

Këta janë emrat e të emëruarve:

Shpëtim Dobra – Kryesues

Anëtarë:

Sajmije Thaçi.

Mimoza Vila.

Florina Jerliu

Agim Muçaj.

Remzi Kelmendi.