Infektuar: 98835
Shëruar: 83591
Vdekur: 2008
Nuk pritet liberalizim vizash për Kosovën para zgjedhjeve të vitit 2022 në Francë

Nuk pritet liberalizim vizash për Kosovën para zgjedhjeve të vitit 2022 në Francë

Aktuale April 07, 2021 - 19:14

Parisi zyrtar nuk do të japë pëlqimin e tij për përfundimin e regjimit të vizave të BE-së për Kosovën përpara zgjedhjeve presidenciale të prillit 2022 në Francë, sipas burimeve diplomatike në Bruksel.

Po ashtu, pëlqim nuk pritet të japë as për Shqipërinë që të fillojë negociatat e pranimit në bllokun evropian, raporton Zeri.info.

"Diplomatët francezë na thonë privatisht se regjimi i vizave të BE-së për Kosovën nuk mund të hiqet para zgjedhjeve në Francë dhe as nuk mund të hapen negociatat e anëtarësimit për Shqipërinë", tha për dtt-net.com një diplomat në Bruksel i cili kërkoi anonimitet. /Zëri