Haxhiu shkarkon tre zyrtarë që lidhen me Gjykatën Speciale (Dokument)

Haxhiu shkarkon tre zyrtarë që lidhen me Gjykatën Speciale (Dokument)

Aktuale April 07, 2021 - 18:24

Tre zyrtarë nga Divizioni për Mbrojtje Juridike në Gjykatën Speciale, janë shkarkuar nga ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu

Në vendimet që ka siguruar “Zëri”, shihet se të shkarkuarit janë Astrit Gjocaj, Sami Bunjaku dhe Dhurata Salihi të cilin ish Zyrtar të Divizionit për koordinimin e procesit për mbrojtjen juridike dhe mbështetjen financiare të personave të akuzuar në procesin gjyqësor pranë Dhomave të Specializuara , në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë.

Të tre zyrtarët ishin emëruar në kohën e ish-ministrit Selim Selimi në qeverinë “Hoti”./Zëri

 

Image

Image

Image