Infektuar: 98835
Shëruar: 83591
Vdekur: 2008
Vdes kirurgu i njohur oral, Hasan Salihu

Vdes kirurgu i njohur oral, Hasan Salihu

Aktuale April 07, 2021 - 10:55

Ka vdekur kirurgu i njohur oral, Hasan Salihu.

Këtë e ka bërë të ditur doktoresha nga Klinika Obstetrike Gjinekologjike në Prishtinë, Albulena Gashi.

“Zoti i do njerëzit e mirë më shumë se ne, prandaj i merr ata më herët pranë vetes. Sot na la njeriu më i mirë dhe punëtor, kirurgu oral, dr. Hasan Salihu”, shkroi Gashi ndër të tjera në Facebook. /Zëri