Infektuar: 98835
Shëruar: 83591
Vdekur: 2008
7 të vdekur dhe 726 të infektuar me COVID-19 në Maqedoni të Veriut
Foto: AP

7 të vdekur dhe 726 të infektuar me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Aktuale March 02, 2021 - 16:32

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut janë realizuar 3144 teste për COVID-19, prej të cilave 726 persona kanë rezultuar pozitivë.

Gjatë këtyre 24 orëve 7 persona kanë vdekur, kurse janë shëruar 368 persona. /Zëri