Infektuar: 101517
Shëruar: 87012
Vdekur: 2072
Dhjetëshja e parë e kandidatëve për deputetë nga AAK-ja

Dhjetëshja e parë e kandidatëve për deputetë nga AAK-ja

Aktuale January 16, 2021 - 20:05

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka dorëzuar në KQZ, listën e kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Edhe në këto zgjedhje listës i prin kryetari Ramush Haradinaj. Ndërkohë dhjetëshen e parë e mbyll Haxhi Shala, i cili në zgjedhjet e 6 tetorit ishte kandidat i Nismës Socialdemokrate për deputet.

Në këtë dhjetëshe janë edhe Shemsedin Dreshaj, Time Kadrijaj, Bekë Berisha, Besnik Tahiri, Albena Reshitaj, Pal Lekaj, Rasim Selmanaj dhe Teuta Haxhiu.

Ramush Haradinaj

Shemsedin Dreshaj

Time Kadriaj

Bekë Berisha

Besnik Tahiri

Albena Reshitaj

Pal Lekaj

Rasim Selmanaj

Teuta Haxhiu

Haxhi Shala