Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Lladrovci: Të vazhdojë tradita, jashtë listës zgjedhore të dënuarit dhe të akuzuarit

Lladrovci: Të vazhdojë tradita, jashtë listës zgjedhore të dënuarit dhe të akuzuarit

Aktuale January 14, 2021 - 13:28

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka theksuar se tradita e mirë e instaluar nga Kadri Veseli do të vazhdojë, kjo nënkupton mospërfshirjen në listën zgjedhore për Parlament të të gjithë të dënuarve dhe të akuzuarve.

Besueshmëria ndaj listës së kandidatëve të PDK-së duhet të jetë argument se jo të dënuarit, por as të akuzuarit nuk mund ta kërkojnë besimin e qytetarit, ka shkruar z. Lladrovci në rrjetin social.

Postimi i plotë i Lladrovcit:

Nga PDK-ja, sipas praktikës së instaluar për herë të parë në Kosovë nga z. Kadri Veseli, pres që sërish t’i mënjanojë nga lista zgjedhore për Parlament jo vetëm kandidatët e dënuar, por edhe kandidatët e akuzuar për korrupsion.

Besueshmëria ndaj listës së kandidatëve të PDK-së duhet të jetë argument se jo të dënuarit, por as të akuzuarit nuk mund ta kërkojnë besimin e qytetarit.

Përfundimisht të dihet se tradita e mirë e PDK-së po vazhdon!