Infektuar: 56732
Shëruar: 49982
Vdekur: 1426
Kalon në Komision Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike me kushtet e PDK-së

Kalon në Komision Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike me kushtet e PDK-së

Aktuale December 02, 2020 - 12:10

Ka kaluar Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike në Komisionin për Buxhet dhe Transfere, me kushtet të cilat i ka vendosur Partia Demokratike e Kosovës.

Kushtet e propozuara nga PDK-ja: Pakoja për bizneset të jetë 200 milionë euro; Pagesa për punëtorët që e kanë humbur vendin e punës me nga 300 euro; Heqja e TVSH-së për lëndën e parë dhe rimbursimi i mjeteve për 10% nga Trusti për ata që kanë deri në 10 mijë euro.