Infektuar: 40117
Shëruar: 25586
Vdekur: 1026
Ambasada e Kosovës në Gjermani: Në aksident vdiqën tre kosovarë, nuk ka viktimë të katërt

Ambasada e Kosovës në Gjermani: Në aksident vdiqën tre kosovarë, nuk ka viktimë të katërt

Aktuale October 18, 2020 - 10:47

Ambasada e Kosovës në Berlin sot ka marrë raportin zyrtar për aksidentin në Meerseburg. Me këtë rast autoritetet gjermane kanë njoftuar që në këtë aksident kanë vdekur 3 persona nga familja Krasniqi me shtetësi zvicerane dhe prejardhje nga Kosova kurse viktimë të katërt nuk ka.

Ambasada thotë se gabimi në raportim është përmirësuar edhe në mediat gjermane.

“I njejti gabim është korrigjuar nga autoritetet gjermane edhe kundruall mediave gjermane”, njofton ambasada, transmeton Gazeta Express. 

“Për paqartësitë në raportimet e mëhershme kërkojmë ndjesë”, thuhet tutje në sqarimin e ambasadës.

 

Ambasada e Kosovös në Berlin sot ka marrë raportin zyrtar për Aksidentin e Meerseburg. Me këtë rast autoritetet gjermane...

Posted by Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani/Botschaft der Republik Kosovo on Sunday, October 18, 2020