Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
Prifti serb heq flamurin shqiptar, që ndodhet në Koshare që nga viti 1999 (Video)

Prifti serb heq flamurin shqiptar, që ndodhet në Koshare që nga viti 1999 (Video)

Aktuale October 15, 2020 - 11:34

Më 10 tetor një prift nga rrethina e Beogradit arriti, me shumë vështirësi, pas më shumë se shtatë orësh ecje, i shoqëruar nga dy miq, njëri prej të cilëve gjithashtu i shërben Zotit, për të arritur në kullën e vrojtimit Koshare. Videon e ka publikuar gazeta serbe “Novosti”.

Pas përkujtimit të të gjithë heronjve nga Kosharja, prifti u ngjit në dyshemenë e ndërtesës, ku pa flamurin shqiptar:

“Meqenëse isha sipër, pashë drejt flamurin, atë shqiptar, i cili fluturon nga kulla e vrojtimit që nga viti 1999, pas tërheqjes së ushtrisë sonë. Disa emocione më pushtuan dhe iu afrova dhe e hoqa”, ka thënë ai.