Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Njësitë Speciale të Kosovës futen në Karaçevë

Njësitë Speciale të Kosovës futen në Karaçevë

Aktuale September 18, 2020 - 21:15

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka ndërmarrë një aksion në fshatin Karaçevë nën dyshimin se po organizohet ushtruar trafikim me qenie njerëzore, prostitucion, kontrabandë, organizim i lojërave të fatit dhe keqpërdorim i detyrës zyrtare.