Infektuar: 17422
Shëruar: 14894
Vdekur: 657
Bosnjë e Hercegovina pritet ta diskutojë njohjen e Kosovës

Bosnjë e Hercegovina pritet ta diskutojë njohjen e Kosovës

Aktuale September 17, 2020 - 08:02

Në Sarajevë sot pritet të debatohet për njohjen e Kosovës dhe lëvizjen e Ambasadës së Bosnjë e Hercegovinës nga Tel Avivi në Jerusalem.

Në takimin e rregullt të Presidencës do të diskutohet edhe kriza e emigranteve në Bosnjë e Hercegovinë dhe situata epidemiologjike në vend.

BeH nuk e ka njohur ende Kosovën shtet për shkak të kundërshtimeve të serbëve, që janë pjesë e Federatës Boshnjake.