Infektuar: 54839
Shëruar: 48046
Vdekur: 1392
Kuvendi dështon ta zgjedh kryesuesin e Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit

Kuvendi dështon ta zgjedh kryesuesin e Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit

Aktuale August 13, 2020 - 18:09

Kuvendi i Kosovës gjatë ditës së sotme ka mbajtur seancë plenare ku në pikë të rendit të ditës parashihet edhe zgjedhja e kryesuesit të Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.

Tre kandidatët që ishin në garë, Bastri Sallahu, Ibrahim Krasniqi dhe Merita Shaqiri-Berisha nuk arritën që të siguronin 64 vota votat e nevojshme nga 90 deputetë sa ishin në sallë, kështu që konkursi duhet të rishpallet.

Në raundin e dytë të votimit, Bastri Sallahu mori 39 vota, ndërsa Merita Shaqiri-Berisha nga 25 vota./Zëri